Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

ПРЕДСТАВА "ЛУТКА"

У комедији „Лутка“ мушкарац којег је након седмогодишње везе оставила девојка почиње живети са женом-лутком која је најсавршенији андроид произведен у лабораторији с намером да усрећи мушкарца и испуњава све његове жеље. Куда ће га све његове жеље одвести проверите у представи “ЛУТКА”. Поменутог младића тумачи глумац Бојан Димитријевић, а андроид жену млада глумица Невена Вукес.

ЏЕНТЛМЕНИ У ЛУЧАНИМА

У суботу, 18. маја у 20 часова, лучанској публици ће се представити гудачки квинтет "The Gents" кога чине музичари симфонијског оркестра. Овај квинтет ће извести обраде познатих поп, рок, џез, екетро, фанки и танго нумера, на класичним инструментима.

ПРИЧА СЕ ПО ГРАДУ

Интригантна комедија, „Прича се по граду“ у режији Сташе Копривице, говори о томе како један злобни трач може да преокрене животе чак четири жене наглавачке… Нина, њена ћерка Маја и Мајине другарице, Дуња и Кока, проводе своје слободно време у Кокином козметичком салону, у доколици испробавајући најчудније третмане, креме и уља, успевајући да забораве на суморну стварност која их окружује.

Вече с Петром Божовићем

У оквиру програма обележавања 70 година постојања предузећа "Милан Благојевић - Наменска", 13.5.2019. године, с почетком у 20 часова, у великој сали Дома културе у Лучанима, биће одржано вече с Петром Божовићем, који ће на маестралан начин изговарати стихове Матије Бећковића.

СТРАНА 1 ОД 6
Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org