Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Библиотека општине Лучани у Гучи дана 10.10.2018.године организује промоцију књиге "Душанова клетва" аутора Вање Булића. Промоција ће бити одржана у Дому културе у Лучанима у 17 часова и у Дому културе у Гучи у 19 часова.

Од 8. до 10. октобра 2018. године у фоајеу Дома културе у Лучанима биће постављена изложба "Драгачевци овенчани Карађорђевом звездом", у организацији Библиотеке општине Лучани у Гучи, Архива Чачак и Дома културе у Лучанима.

Представа "Хотлајн"

Библиотека општине Лучани у Гучи и Дом културе Лучани организују извођење позоришне представе "Хотлајн", 28.9.2018. године с почетком у 20 часова у биоскопској сали Дома културе у Лучанима. Улаз за ову представу је бесплатан, а карте се могу подићи у Дому културе у Лучанима радним данима од 8 до 15 часова.

У суботу 29. септембра 2018. године у 19 часова, биће одржано предавање Георгија Назарова, под називом "Тајне чишћења организма". Предавање је бесплатно и тиме доступно свим заинтересованим посетиоцима.

У драмском тексту “Тешко је рећи збогом” сусрећемо се с необичним брачним троуглом. У динамичној причи пуној неочекиваних обрта “жртва” и “прогонитељ” замениће места, “истине” ће постати “лажи”, а “лажи” ће постати “истине”. Примењујући акронолошки начин приповедања, исписујући брзе, готово колоквијалне дијалоге, Миро Гавран је написао модерну савремену драму с којом ће се данашњи гледаоци лако поистоветити, проналазећи у судбинама приказаних јунака делиће свога личног искуства.

Представа "Боје штека"

Библиотека општине Лучани организује позоришну представу “Боје штека” по тексту Мирољуба Недовића. Пред публиком ће се наћи прича о тројици аутсајдера - наставнику српског језика, пропалом власнику киоска брзе хране и машинском техничару без посла. Неснађени у времену транзиције и систему који не функционише, они улазе у авантуру која ће их (бар им се тако чини) довести до великог новца. Тројица лузера упадају у многе непредвидиве ситуације и догађаје.

Анимирани филм "Зец Петар"

Када на фарму по своје наследство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза што на крају резултира правом битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бибе.

Филм "Лед"

Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org