Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Филм "Јужни ветар"

У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни „Цар“, добро „ради“.

Концерт Данице Спасојевић

Даница Спасојевић, рођена је 1992. Године у Торонту ( Канада ), нижу и средњу музичку школу завршила је у Чачку, после чега уписује Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу на катедри за соло певање у класи проф. Мр Оливера Њега (првака Београдске опере), у чијој класи дипломира са оценом 10.

Са Овчара и Каблара

Културно-уметничко друштво "ФРА" из Чачка и Дом културе Лучани, 26.10.2018. године с почетком у 18:30 часова, организују концерт учесника међународног фолклорног фестивала "Са Овчара и Каблара" који ће се одржати у великој сали Дома културе у Лучанима. У културно-уметничком програму учествоваће фолклорна друштва из Бугарске, Македоније, Црне Горе и Србије.

Драгачево ружом ограђено

Библиотека општине Лучани у Гучи, дана 20. октобра 2018. године, организује промоцију књиге "Драгачево ружом ограђено", аутора Јелене Јоковић.  Промоција ће бити одржана у Дому културе у Лучанима у 18 часова.

СТРАНА 1 ОД 4
Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org