Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

30.10.2018. | Синоћ је у свечаној сали Дома културе одржан солистички концерт Данице Спасојевић (сопран) у клавирској пратњи Весне Јањић.

20.10.2018. | Вечерас је у Дому културе у Лучанима одржана промоција књиге "Драгачево ружом ограђено" чији је аутор Јелена Јоковић, етномузиколога из Београда. Обраћајући се присутним гостима на промоцији, ауторка је казала како ова монографија представља прилог проучавању певачке праксе не само Драгачева, већ читаве западне Србије.

8.10.2018. | Вечерас је у фоајеу Дома културе у Лучанима отворена изложба "Драгачевци овенчани Карађорђевом звездом". Аутор изложбе, Зоран Маринковић истакао је како се погинулим Драгачевцима нисмо достојно захвалили јер ни један од њих нема чак ни своју улицу у Драгачеву.

6.8.2018. | Сарадња Дома културе из Лучана и Библиотеке општине Лучани у Гучи у наредном периоду биће настављена заједничким учествовањем у пројекту „Звучна књига“ чија се реализација очекује почетком 2019. године, а у оквиру кога ће бити представљено, у аудио формату, књижевно наслеђе драгачевског краја и савремено стваралаштво. Тако ће се на веб страници Дома културе Лучани и Библиотеке у Гучи наћи дела песника и прозаиста рођених на простору оивиченом реком Моравицом и планинама Овчар, Јелица и Чемерно.

СТРАНА 1 ОД 4
Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org